Ilidža Rock Fest

Ilidža Rock Fest Ilidža Rock Fest koji će se održati 11.08.2017. godine na Ljetnoj pozonici Ilidža je novi projekt koji pokrećemo i jedinstven je na Općini Ilidža.

Na Ilidža Rock Fest-u želimo predstaviti mlade bendove kao i bendove koji postoje duže vremena ali nisu bili medijski zastupljeni, pa njihov rad nije bio zapažen. Kroz ovaj projekat želimo da svoj autorski rad prikažu u najboljem svijetlu. Sam projekat je zamišljen da postane tradicija i nastojat ćemo da to i ostvarimo. Učešće na prvom Ilidža Rock Fest-u potvrdili su: PNA Mustang Rock trajanja Pro Rocks Lokomotiva Lijepi Brener Charlie Boomerang Gordan Dizdarevic Grk kao i zasigurno najveće ime koje će nastupiti bend KONVOJ.

Zećirović: Nophodno promijeniti glas koji „bije“ Ilidžu, Ilidža Rock Fest je uvod u promjene - Zdravi Portal
20/07/2018
Zećirović: Nophodno promijeniti glas koji „bije“ Ilidžu, Ilidža Rock Fest je uvod u promjene - Zdravi Portal

Zećirović: Nophodno promijeniti glas koji „bije“ Ilidžu, Ilidža Rock Fest je uvod u promjene - Zdravi Portal

Mjesto dobre zabave, kulture i Rock'n'Roll-a i ove godine biće Ilidža Rock Fest, koji se, sada već tradicionalno, održava na Ljetnoj pozornici Ilidža. Ilidža Rock Fest u organizaciji YU caffe-a Ilidža je projekat koji pokušava oživjeti Ljetnu pozornicu, te kako organizator ističe promijeni...

21/07/2017

Prvi revijalni Ilidža Rock Fest bit će održan na Ljetnoj pozornici Ilidža koja se nalazi u neposrednoj blizini kompleksa Hotela Ilidža dana 11.08. sa početkom u 18h. Učešće na ovom događaju potvrdili su:
Konvoj
Muris Varajić
Gordan Dizdarević Grk
Mustang
PNA
Lokomotiva
Rock Trajanja
Lijepi brener
Pro Rocks
S.P.U.K.
Svi bendovi i autori će se predstaviti autorskim radom.
YU caffe kao organizator se potrudio maksimalno da za prvi put napravimo nesto dobro i kvalitetno na Ilidži a nadamo se da posjeta neće izostati.
www.irf.ba

19/07/2017

Vise o Ilidza Rock Fest-u na www.irf.ba

25/06/2017

Za par dana vise informacija o samom festu. Izvinjavamo se sto odmah nismo sve upotpunili ali radi se o tehnickim stvarima i potvrdama partnera i ucesnika.

Address

Velika Aleja
Ilidza
71210

Telephone

38761700820

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Ilidža Rock Fest posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Ilidža Rock Fest:

Nearby event/venues