Jedan Finest service, tasty food, great beer and exquisite whiskey selection! Follow our page to stay up to date with latest news and amazing upcoming events!
(17)

Operating as usual

Subota, subota, subota... šta ćemo ovu subotu? Sjediti kući ili plesati? Razumijemo dilemu, kod kuće je najljepše, ali a...
17/09/2020

Subota, subota, subota... šta ćemo ovu subotu? Sjediti kući ili plesati? Razumijemo dilemu, kod kuće je najljepše, ali ako već RYO lansira sonične udare u Klubu Jedan, to ne želite propustiti!

Ljubitelji housea u BiH ga poznaju i prepoznaju po dugim setovima i melodičnim pasažima. Muzika mu je strast, a dijeljenje te istinske radosti sa publikom način života.

Dakle, dogovor je pao - subota, 19. septembra od 18 sati pa sve do zatvaranja Kluba, plešemo uz RYO-a. Nakon toga, možete i kući... nastaviti plesati!

Nažalost, zbog novih epidemioloških mjera za građane Srbije, naše druženje sa Kick Kongom pomjeramo za drugi put, no ne ...
16/09/2020

Nažalost, zbog novih epidemioloških mjera za građane Srbije, naše druženje sa Kick Kongom pomjeramo za drugi put, no ne brinite se - ovaj put u Klub Jedan vraća nam se Dj Jasmine Palavra!

Pohvalili ste naš izbor i njen set prvi put kada nas je rasplesala u septembru i onda smo zaključili da želite još! A zašto i ne bi? Ovaj petak, od 18 do 23 sata, Jasmine će vas provesti kroz svoju selekciju house, electro i minimal numera, od klasika do budućih himni.

Vidimo se!

Nasamarili ste nas... ili su nas nasamarili organizatori Nisam Ti Pametan Quiz... Niko nije očekivao špansku inkviziciju...
11/09/2020

Nasamarili ste nas... ili su nas nasamarili organizatori Nisam Ti Pametan Quiz... Niko nije očekivao špansku inkviziciju ni 50 najbistrijih umova koji su se najbrže prijavili na prvo izdanje Nisam Ti Pametan kviza u Klubu Jedan!

Nažalost, druženje je ograničeno na 50 učesnica/ka iz dobro nam poznatih razloga - moramo poštovati epidemiološke mjere i činimo to rado jer nam je vaše zdravlje na prvom mjestu.

Međutim, onda smo shvatili da, ako već ne možemo primiti više, možemo organizirati češće! Prijave su otvorene za drugu rundu, Nisam Ti Pametan Movie Quiz @KlubJedan, ovog ponedjeljka (14. septembra). Filmoljupci, spremite se, ovaj je posvećen vama!

Prijavljujete ekipe ISKLJUČIVO na Facebook / Instagram profilu Nisam Ti Pametan kviza, a ovo su pravila:

🍻🍿Kotizacija: 10KM po učesniku (u kotizaciju je uključeno po jedno piće i grickalice za ekipu)
❗️Max 4 člana po ekipi (dovoljno pameti po glavi!)
⏱Rezervacije se vrše do 18h na dan kviza (ali najbolje da svoje učešće potvrdite već danas!)

Vidimo se!

He's got the funk and he's back!Alexander de Funk se vraća ovu subotu u Klub Jedan, spreman da zatrese temelje unikatnom...
09/09/2020

He's got the funk and he's back!

Alexander de Funk se vraća ovu subotu u Klub Jedan, spreman da zatrese temelje unikatnom kombinacijom klasika i novih hitova, žanrova koji tjeraju na ples. Zato, u skladu sa starim klišejem, naoružajte se dobrim raspoloženjem i vidimo se već od 18 sati ove subote, a družimo sve do zatvaranja Kluba u 23:00!

Ovaj vikend pun moćnih vibracija realiziramo u saradnji sa riznicom masivnog zvuka X Kultura Sarajevo!

Nakon prošlogodišnjeg vikenda kojim su dominirale sarajevske DJane, ovaj smo odlučili pokloniti džentlmenima iz X Kultur...
08/09/2020

Nakon prošlogodišnjeg vikenda kojim su dominirale sarajevske DJane, ovaj smo odlučili pokloniti džentlmenima iz X Kultura!

U petak, 11. septembra, od 18 do 23 sata u Klubu Jedan, vaš vodič kroz svijet funky beatova i deep progressive electro housea će biti El Mano.

Veteran sarajevske i bosankohercegovačke DJ scene profesionalno se bavi muzikom od 1998. godine. Aktivan je kao producent, ali i organizator različitih partyja koji su u Sarajevu ugostili velikane elektronske scene.

Pridružite nam se i ovog petka!

Važno obavještenje! Ima li vas "da niste pametni"?Jer upravo su nam takvi potrebni za Nisam Ti Pametan Trivia Quiz @Klub...
06/09/2020

Važno obavještenje! Ima li vas "da niste pametni"?

Jer upravo su nam takvi potrebni za Nisam Ti Pametan Trivia Quiz @KlubJedan koji će biti održan sutra, sa početkom u 19 sati. Ograničili smo broj učesnika na 50, a svoju ekipu možete prijaviti na Instagram ili Facebook profilu kviza Nisam Ti Pametan Quiz. Pošaljite poruku i to je to!

Superzabavni i dinamični kviz općeg znanja se sastoji od 9 kategorija. Sport, muzika, film, geografija, historija, književnosti i umjetnost, nauka i tehnologija, opće znanje, pa čak i određene promjenjive kategorije. Svaka kategorija ima pet pitanja.

Ovo su pravila:

🍻🍿Kotizacija: 10KM po učesniku
(u kotizaciju je uključeno po jedno piće i grickalice za ekipu)
❗️Max 4 člana po ekipi (dovoljno pameti po glavi!)
⏱Rezervacije se vrše do 18h na dan kviza (ali najbolje da svoje učešće potvrdite već danas!)

Nagrade? Tri komada, za tri najbolje plasirane ekipe! Vidimo se u Klubu Jedan sutra!

Volimo se zabavljati i uživali smo uz Katze i njen, oh tako melodični, set sinoć!Danas je sa nama Jasmine što znači samo...
05/09/2020

Volimo se zabavljati i uživali smo uz Katze i njen, oh tako melodični, set sinoć!

Danas je sa nama Jasmine što znači samo jedno - pripremite cipele za ples jer ne stajemo do posljednjeg zvižduka!

Ako vam se učini ove sedmice da je Klub Jedan na trenutak postao Jedna, to je zato jer cure preuzimaju! Nakon KATZE Offc...
03/09/2020

Ako vam se učini ove sedmice da je Klub Jedan na trenutak postao Jedna, to je zato jer cure preuzimaju! Nakon KATZE Offc., stiže nam i Dj Jasmine Palavra!

Jasmine je jedna od superheroina bh. elektronske scene. Formalno školovana muzičarka za gramofone je stala prvi put prije šesnaest godina, već tada davši do znanja da joj toplina analognog signala najviše prija. Setovima joj dominira deep house i tech-house, a jednako mjesta pruža kako klasicima stare škole, tako i pjesmama novije produkcije.

Jasmine je i producentica koja je objavila nekoliko singlova, od kojih vrijedi izdvojiti pulsirajući hit Brain Drain. Sa vama će biti u subotu, 5. septembra od 18 do 23 sata.

Jeste li za ples?

Onako pitamo, znamo da jeste.

02/09/2020
Machine Gun Kelly ft. blackbear - my ex's best friend (Official Music Video)

Iako je jedan dio ljubitelja rap zvuka otpisao MGK-a nakon njegovog sudara (i realno gledano, poraza) sa velikim Eminemom, MGK-ju to i ne predstavlja prevelik problem.

Radi se o multimedijalnom umjetniku koji je predstavio svoj novi singl "my ex's best friend" na kojem je ugostio blackbeara (kakva je ovo fiksacija na mala početna slova?)

Nije ovo prvi put da MGK i blackbear surađuju - njih dvojica su zatvorili i MGK-ov debitantski album "Lace Up" 2012. godine.

Kako vam se dopada ovo pop-rock izdanje "Mašinka"? 🎸

Machine Gun Kelly ft. Blackbear - My Ex's Best Friend is available now: https://smarturl.it/myexsbestfriend Follow Machine Gun Kelly: https://twitter.com/mac...

Kad god vidimo KATZE Offc., u glavi nam zasvira ABBA i njihova Dancing Queen. Zaista, nema veselije, energičnije, sjajni...
01/09/2020

Kad god vidimo KATZE Offc., u glavi nam zasvira ABBA i njihova Dancing Queen. Zaista, nema veselije, energičnije, sjajnije DJane-e!

Iako joj je brat DJ KEON držao ruku u počecima njene muzičke karijere, zarazna energija Amine Hadžimusić (kako joj je pravo ime) ju je vrlo brzo u potpunosti oslobodila. Osjetile su to stotine, pa čak i hiljade rasplesanih ljudi koji ne mogu stati kada Katze stane iza deckova. Njen DJ put ju je odveo i na vrhunski festival Garden of Dreams, ali i u Dubrovnik gdje je bila podrška velikanu Solomunu.

Sa Katze se družimo u Klubu Jedan ovaj petak, od 18 do 23 sata - vrijeme je za ples!

Jack Daniel's je jedan od klasika naših života i omiljeno piće velikog broja prijatelja Kluba Jedan. Jack Daniel's Singl...
31/08/2020

Jack Daniel's je jedan od klasika naših života i omiljeno piće velikog broja prijatelja Kluba Jedan. Jack Daniel's Single Barrel je jedan od dragulja ekipe iz Lynchburga - ukus iz jedne bačve, čist, jak, jednostavno Jack.

Probajte ga danas u Klubu Jedan!

Ove subote, pomjeramo temelje naše kuće Ryovim houseom! 🎼Ajdin Tinjak aka RYO jedno je od prepoznatljivijih imena bh. ho...
27/08/2020

Ove subote, pomjeramo temelje naše kuće Ryovim houseom! 🎼

Ajdin Tinjak aka RYO jedno je od prepoznatljivijih imena bh. house zajednice. Njegovi setovi su dugi, melodični, karakteristični po konstantnim nabojima energije koje RYO lansira sa svojih plejera u pravcu publike.

Klubovi Istanbula, Praga, Beograda i Zagreba bili su prodrmani ovim vibracijama, a ovu subotu, od 18 sve do zatvaranja kluba ugostit ćemo ga u Jedan.

Hoće li nam RYO pružiti svoj house zvuk ili će se odlučiti na kombinaciju tech-housea, ni sami ne znamo... no u iščekivanju je ljepota!

Znate priču o 🐸i ♨️? Kada bi tek tako objavili sve što vam spremamo ovaj vikend, odmah bi (i)skočili od sreće. Zato, kuh...
26/08/2020

Znate priču o 🐸i ♨️? Kada bi tek tako objavili sve što vam spremamo ovaj vikend, odmah bi (i)skočili od sreće. Zato, kuhajmo polako, a ovaj vikend ćemo skakutati!

Petak je kraj radne sedmice i početak ozbiljnog partyja na globalnom planu, zna to i Alexander de Funk koji se vraća u Klub Jedan 28. avgusta 2020. godine. Od 18 sati pa sve do zatvaranja Kluba, Alexander će vrtiti sve ono što je oduševilo naše goste za vrijeme Party Like A Movie Star kampanje, ali i rasplesana tijela od Ibize do Španije i Hrvatske.

Sutra - najava broj 2. Pripremite magnezij za mišiće jer ples u Jedan ne staje!

Vikend smo završili sa rasplesanom ekipom koji je vodio DJ KEON, a trenutno spremamo nekoliko iznenađenja za sve vas. Po...
24/08/2020

Vikend smo završili sa rasplesanom ekipom koji je vodio DJ KEON, a trenutno spremamo nekoliko iznenađenja za sve vas. Polako, otkrit ćemo sve detalje u pravom trenutku...

Naravno, to vas ne sprečava da nam kažete vaša predviđanja... i sve eventualne prijedloge!

Jedan's cover photo
23/08/2020

Jedan's cover photo

Sasvim smo sigurni da ova fotografija neće osvojiti Pulitzera, ali ima nešto zajedničko sa najpoznatijim fotografijama s...
22/08/2020

Sasvim smo sigurni da ova fotografija neće osvojiti Pulitzera, ali ima nešto zajedničko sa najpoznatijim fotografijama svijeta.

Ona kazuje priču. O ljubavi, ritmu i uspjehu svih nas. Šta reći nakon Party Like A Movie Star, osmodnevne zabave uz neke od najvrsnijih bh. DJ-ejeva? Aplauz koji ste dali sinoć nakon završetka seta govori o ljepoti onoga što smo prošli i stvorili zajedno. Znamo, nije vam bilo dovoljno. Vjerujte nam na riječ - da smo mogli zaustaviti vrijeme, učinili bi to.

Jedino iskreno što možemo reći je: hvala vam.

Nakon ove sasvim opravdane navale emocija, idemo na posao! Kakav je to party bez afterpartyja? Danas simbolično završavao sa onim sa kim smo i počeli - od 17 sati sa vama će biti DJ KEON.

Dođite da plešemo jer party ne staje dok ritam udara!

Naši gosti su cool. A takvi gosti zaslužuju ledeno hladan Jägermeister u kombinaciji sa Thomas Henry sokovima - idu zaje...
21/08/2020

Naši gosti su cool. A takvi gosti zaslužuju ledeno hladan Jägermeister u kombinaciji sa Thomas Henry sokovima - idu zajedno, volimo ih i odvojeno! Naravno, ne zaboravite upitati i za druge kombinacije - Thomas Henry i Jack Daniel's, kao i Thomas Henry i Hendrick's Gin!

Director's Cut je počeo, danas plešemo sve do 23.00 u Klubu Jedan uz Eelaja, Alexandera De Funka, Ryoa i Six Beatsa! Vidimo se!

Smijali smo se i plesali posljednjih sedam dana u sklopu našeg serijala Party Like A Movie Star, uz selekcije vrsnih poz...
20/08/2020

Smijali smo se i plesali posljednjih sedam dana u sklopu našeg serijala Party Like A Movie Star, uz selekcije vrsnih poznavatelja zvuka. Svemu lijepom treba doći kraj, ali niko nije rekao da kraj ne treba biti najspektakularniji dio našeg druženja.

Mi smo Klub Jedan i ovo je Director's Cut.

Ovako mi zamišljamo zabavu - Alexander de Funk i Six Beats se vraćaju sa pojačanjem - stižu EELA i RYO. Ono što će uslijediti sutra od 17 sati je kulminacija našeg dosadašnjeg slavlja, selekcija najfinijih materijala iz kataloga elektronske muzike.

Ulaz? Besplatan. Rezervacije stolova možete uputiti u inbox. Zbog velikog interesovanja, napominjemo da rezervacije čuvamo do 20 sati.

Gang of Four. Frenkie. Dubioza Kolektiv. Svi su na njegovoj listi remiksa. Pitanje je ko je idući.Skoro tri decenije se ...
20/08/2020

Gang of Four. Frenkie. Dubioza Kolektiv. Svi su na njegovoj listi remiksa. Pitanje je ko je idući.

Skoro tri decenije se kalio muzički um osobe koja svira pod pseudonimom Audio InFunktion. Od ranih devedesetih i žestokog zvuka hardcorea i metala do zvučnih prostranstava soundtrackova filmova i pozorišnih predstava koje je komponovao u dvadeset i prvom vijeku, Audio InFunktion je oduvijek vjerovao isključivo u moć eksperimenta.

Od Terranea i Berlin Film Festivala do Sarajevo Jazz Festa i Sonara, Audio InFunktion se predstavio hiljadama kao zvučni dizajner, promoter, DJ, radijski urednik i prije svega - muzičar.

Danas je sa nama od 17 sati u Klubu Jedan. Spremite se za AIF seansu!

… cause nobody can do it like Mixmaster Zlee can, come on!Ako se nađete u klubu i naivno priđete DJ-ju kojem tražite Kyl...
18/08/2020

… cause nobody can do it like Mixmaster Zlee can, come on!

Ako se nađete u klubu i naivno priđete DJ-ju kojem tražite Kylie Minogue, a on vam pusti AC/DC umiksan u breakbeat, osoba za miksetom je najvjerovatnije Zlijay aka Mixmaster Zlee. Istinska džoker karta našeg savršenog DJ seta!

Sarajevski producent, džokej i radijski umjetnik namjerno je iz imena izbacio odrednicu "DJ" na samom početku svoje karijere. Jednostavno je bila pretijesna. Radi se o umjetniku koji je odrastao uz MTV koji je tad "još uvijek bio MTV", slušajući YO! MTV Raps i Party Zone, otkrivajući hip-hop, breakbeat, rave i hardcore.

Odgojile su ga i radijske frekvencije sa kojih je lansirao sonične udare prema desetinama hiljada domova, počevši karijeru na sarajevskom Radiju 202.

Zlijay ne poznaje žanrove - funk, soul, disco, plesni editi rock klasika i hip-hopa, sve je u igri kad je on za miksetom, i upravo sutra od 17 sati zabavljat će nas sve u Klubu Jedan!

Mixmaster Zlee... what ya gotta say?

Zlijayev nastup dodatno će biti podgrijan ledeno hladnim Jägermeisterom - cool piće za cool ekipu!

Okupite ekipu i recite: Hendrick's Gin, Jack Daniel's Tennessee Whiskey ili Jägermeister?Jer svaka od ovih superzvijezda...
18/08/2020

Okupite ekipu i recite: Hendrick's Gin, Jack Daniel's Tennessee Whiskey ili Jägermeister?

Jer svaka od ovih superzvijezda klupskog svijeta se miksa tako dobro sa pićima Thomas Henry. Naručite naše Star Party pakete i birajte Thomas Henry okuse po želji.

Niste sigurni koji Thomas Henry pristaje vašem omiljenom piću? Upitajte naše osoblje za savjet! Six Beats je u Klubu Jedan, sve do zatvaranja večeras! Vidimo se!

Dokazali ste da ponedjeljak može biti izuzetno zabavan, a ne sumoran kakvim ga inače predstavljaju. Zaista volite da se ...
18/08/2020

Dokazali ste da ponedjeljak može biti izuzetno zabavan, a ne sumoran kakvim ga inače predstavljaju. Zaista volite da se zabavljate kao filmske zvijezde!

Nakon fantastičnog nastupa Alexander de Funk (kao da smo očekivali išta manje!), danas ćemo od 17 sati ugostiti jednog istinskog veterana.

Jedan je od osnivača DJ asocijacije Re*Publika koja je dala nemjerljiv doprinos clubbing sceni Sarajeva. 2016. godine osniva duo Six & Belly, a pod imenom Six Beats publiku zabavlja probranim house i techno trakama. Čista petica!

Ulaz na evente je besplatan. Zbog velikog broja upita i skraćenog radnog vremena, molimo sve koji rezervišu mjesta da uzmu u obzir da rezervacije čuvamo do 20 sati.

Dokazali ste da ponedjeljak može biti izuzetno zabavan, a ne sumoran kakvim ga inače predstavljaju.Nakon fantastičnog na...
17/08/2020

Dokazali ste da ponedjeljak može biti izuzetno zabavan, a ne sumoran kakvim ga inače predstavljaju.

Nakon fantastičnog nastupa Alexander de Funk (kao da smo očekivali išta manje!), danas ćemo od 17 sati ugostiti jednog istinskog veterana.

Jedan je od osnivača DJ asocijacije Re*Publika koja je ostvarila nemjerljiv doprinos clubbing sceni Sarajeva. 2016. godine osniva duo Six & Belly, a pod imenom Six Beats publiku zabavlja probranim house i techno trakama. Čista petica!

Ulaz na evente je besplatan. Zbog velikog broja upita i skraćenog radnog vremena, molimo sve koji rezervišu mjesta da uzmu u obzir da rezervacije čuvamo do 20 sati.

Kakve tajne krije Alexander de Funk? Sa njim smo se sreli i ranije, ali nije da smo uspjeli prodrijeti u misteriju njego...
17/08/2020

Kakve tajne krije Alexander de Funk? Sa njim smo se sreli i ranije, ali nije da smo uspjeli prodrijeti u misteriju njegovog zanata. Vibracije koje odašilje su mračne i minimalne, ali uvijek melodične, harmonije koje su više magija nego muzika.

Nikad isti, Alexander De Funk je danas od 17 sati za miks-pultom Kluba Jedan. Party Like A Movie Star se nastavlja!

Zbog velikog broja upita i skraćenog radnog vremena, molimo sve koji rezervišu mjesta da uzmu u obzir da rezervacije čuvamo do 20 sati.

Hvala vam na sjajnom početku naše Party Like A Movie Star kampanje! Tri dana nas zabavljaju DJ Keon i Yelcin, a pridruži...
16/08/2020

Hvala vam na sjajnom početku naše Party Like A Movie Star kampanje! Tri dana nas zabavljaju DJ Keon i Yelcin, a pridružila nam se i opasna Katze kao specijalna gošća prvu noć, na čemu smo iznimno zahvalni!

Sutra (danas), od 16 sati sa nama će biti Alexander de Funk. Možete mu reći "de, funk!", ali hoće li poslušati ili nas totalno iznenaditi, ostaje da vidimo...

Kad ste zvijezda, zabava ne staje ni nedjeljom. Važno je definisati prioritete. Ako je jučer bio party sa Yelcinom, dana...
16/08/2020

Kad ste zvijezda, zabava ne staje ni nedjeljom. Važno je definisati prioritete. Ako je jučer bio party sa Yelcinom, danas u svoj rokovnik upišite after party sa Yelcinom.

Klub Jedan, od 17 sati sve do gašenja svjetala! Sutra sa vama Alexander de Funk!

Hvala svima koji su plesali sa Keonom u Klubu Jedan sinoć! Večeras dočekujemo travničkog progressive titana Yelcina koji...
15/08/2020

Hvala svima koji su plesali sa Keonom u Klubu Jedan sinoć! Večeras dočekujemo travničkog progressive titana Yelcina koji će nas zabavljati i sutra od 17 sati!

Zbog velikog broja upita i skraćenog radnog vremena, molimo sve koji rezervišu mjesta da uzmu u obzir da rezervacije čuvamo do 20 sati.

Vaše plesne cipele, molit ćemo! Vidimo se od 17!

Svake godine Coca-Cola objavi limitiranu ediciju svoje klasične hoće od 0.25.Inspirisana filmom, umjetnošću i Sarajevom,...
14/08/2020

Svake godine Coca-Cola objavi limitiranu ediciju svoje klasične hoće od 0.25.

Inspirisana filmom, umjetnošću i Sarajevom, ova boca se često nađe i u zbirkama onih koji se bave kolekcionarstvom.

Naručite limitiranu ediciju u Klubu Jedan i Coca-Cola vam poklanja Josh! Sweet & Chilli ribice! Pazite, mnogo su kjut, ali okus im ljut!

Za pola sata naše osmogodišnje slavlje Party Like A Movie Star otvara DJ Keon ! Vidimo se!

Danas počinje slavlje, danas počinje Party Like A Movie Star!Od 17 sati za miksetom u Klubu Jedan je DJ KEON. Zgrabite j...
14/08/2020

Danas počinje slavlje, danas počinje Party Like A Movie Star!

Od 17 sati za miksetom u Klubu Jedan je DJ KEON. Zgrabite jedan Hendrick's Gin ili neke od popularnih koktela i zabavite se sa nama!

/

Rezervaciju stola možete izvršiti porukom u Facebook inbox. Pridržavamo se mjera, te je broj sjedećih i stajaćih mjesta ograničen.

Jedan's cover photo
13/08/2020

Jedan's cover photo

Odat ćemo vam jednu tajnu. Jučer je bio rođendan vašeg omiljenog kluba. Čestitke u sekciju komentara, molit ćemo! 🎂 Hval...
11/08/2020

Odat ćemo vam jednu tajnu. Jučer je bio rođendan vašeg omiljenog kluba. Čestitke u sekciju komentara, molit ćemo! 🎂

Hvala, hvala! Želimo vas obavijestiti da ćemo naredne dane iskoristiti za slavlje. Ništa ekstravagantno, naravno, i dalje smo nepokoljebljivi u poštivanju svih restriktivnih mjera. Vaše zdravlje nam je na prvom mjestu!

Ideja je jednostavna - svaki izlazak u Jedan ćemo učiniti još sjajnijim iskustvom. O tome više uskoro, ali sad možemo otkriti ovo...

U subotu i nedjelju će vas zabavljati Yelcin! Travnički producent i DJ je, po vlastitom priznanju, zaljubljenik u duboke elektronske frekvencije. On vibrira negdje na tromeđi između progressive, techno i house zvuka, kombinirajući sve tri škole u opijajuće i pulsirajuće ritmove koji tjeraju na mrdanje. Yelcin će sa nama biti u subotu i nedjelju od 17.00 do zatvaranja Kluba Jedan.

Broj mjesta je limitiran, u skladu sa propisanim mjerama. Super provod sa Yelcinom bit će još bolji uz našeg najdražeg partnera za ples, Jack Daniel's Tennessee Whiskey.

Vidimo se!

Address

Branilaca Sarajeva 25
Sarajevo
71000

The tram station, arriving from Ilidža-direction is located in front of the Main Post Office in Sarajevo, next to National Theater, and 100 meters from the station, going toward the entrance to the Theater, one the other side of the Branilaca Sarajeva street we will welcome You!

Opening Hours

Monday 07:00 - 01:00
Tuesday 07:00 - 01:00
Wednesday 07:00 - 01:00
Thursday 07:00 - 01:00
Friday 07:00 - 01:00
Saturday 07:00 - 01:00
Sunday 10:00 - 01:00

Telephone

+387 61 709 574

Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Jedan posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Jedan:

Videos

Jedan jedini... Jedan

Od avgusta 2018. godine, Klub Jedan preispituje utvrđene definicije stila i nudi svojim posjetiteljima iskustvo zbog kojeg nam se vraćaju… iznova i iznova. Pridružite nam se u ulici Branilaca Sarajeva 25 i dopustite da vam pokažemo zašto je Jedan – jedini.

Klub Jedan na Instagramu: http://www.facebook.com/klubjedan

E-mail: [email protected]

Naš hashtag: #klubjedan

Nearby event/venues


Other Performance & Event Venues in Sarajevo

Show All