Kometa Event

(1)
Kometa Event
01/12/2019

Kometa Event

Kometa Event
28/11/2019

Kometa Event

Timeline Photos
26/11/2019

Timeline Photos

Të lutemi të gjithë për vllezërit dhe motrat tona🙏
26/11/2019

Të lutemi të gjithë për vllezërit dhe motrat tona🙏

12/11/2019

Këngë për 28 Nëntorin Chanson pour 28 Novembre. Le cœur bat noire et rouge...🇦🇱

Kometa Event
10/11/2019

Kometa Event

KOMETA Event ju falenderon të gjithëve për prezencën tuaj në këtë event
08/11/2019

KOMETA Event ju falenderon të gjithëve për prezencën tuaj në këtë event

Une soirée inoubliable le 2 Novembre 2019 à Lyon    @kometaevent @melindaademi @artjolatoskaofficial @fatmirabrecanio...
06/11/2019

Une soirée inoubliable le 2 Novembre 2019 à Lyon @kometaevent @melindaademi @artjolatoskaofficial @fatmirabrecaniofficial @arbendemaa @dj_flori007

05/11/2019
Une ambiance de folie à Lyon
04/11/2019

Une ambiance de folie à Lyon

Artjola qon krejt Francen në këmbë @artjolatoskaofficial @kometaevent
04/11/2019

Artjola qon krejt Francen në këmbë @artjolatoskaofficial @kometaevent

Atmosfer e zjarrt ne Lyon
03/11/2019

Atmosfer e zjarrt ne Lyon

Demain, nesër prej orës 18:00🔥🔥🔥💣💣💣 @fatmirabrecaniofficial @artjolatoskaofficial @kometaevent @melindaademi @granitmuha...
01/11/2019

Demain, nesër prej orës 18:00🔥🔥🔥💣💣💣 @fatmirabrecaniofficial @artjolatoskaofficial @kometaevent @melindaademi @granitmuhaxheri

31/10/2019

Na erdhi Artistja e par @fatmirabrecaniofficial tani presim @artjolatoskaofficial dhe @melindaademi per nje nate të paharruar 🔥🔥🔥

@artjolatoskaofficial @fatmirabrecaniofficial @kometaevent @melindaademi
28/10/2019

@artjolatoskaofficial @fatmirabrecaniofficial @kometaevent @melindaademi

28/10/2019

Ka mbet vetëm edhe 5 ditë ku e madhja Fatmira Breçani do ta 🔥 Lyonin. @fatmirabrecaniofficial @kometaevent

26/10/2019

Ka mbet vetëm edhe një jave ku e madhja Artjola Toska do ta 🔥 atmosferen. @artjolatoskaofficial @kometaevent

21/10/2019

Bilbili i muzikës shqipe për herë të parë në Lyon të Shtunën me 2 Nëntor @fatmirabrecaniofficial @kometaevent

21/10/2019

Mos harroni, diva e muzikës shqipe do të jetë prezente për herë të parë në Lyon Të Shtunën me 2 Nëntor. @artjolatoskaofficial @kometaevent

21/10/2019

Préparez vous, ça va être chaud Samedi 2 Novembre 2019. @melindaademi @kometaevent

Samedi 2 Novembre à Lyon         @fatmirabrecaniofficial @artjolatoskaofficial @melindaademi  @arbendemaa @dj_...
13/10/2019

Samedi 2 Novembre à Lyon @fatmirabrecaniofficial @artjolatoskaofficial @melindaademi @arbendemaa @dj_flori007 ——————————————— #paris #marseille #dijon #saintetienne #annecy #grenoble #lyon #saintetienne #clermontferrand #chambéry #bourgenbresse

Le 2 Novembre à 18h00 🔥🔥🔥@kometaevent @fatmirabrecaniofficial @arbendemaa @dj_flori007 @artjolatoskaofficial @melindaade...
13/10/2019

Le 2 Novembre à 18h00 🔥🔥🔥
@kometaevent @fatmirabrecaniofficial @arbendemaa @dj_flori007 @artjolatoskaofficial @melindaademi
#lyon #lyoncity #grenoble #chambéry #annecy #saintetienne #dijon #marseille #paris

09/10/2019

Ka fillu mu nxeh koha. A thu a do ta përballojm të Shtunën me 2 Nëntor në Lyon 🔥🔥🔥🔥🔥💣💣💣

Ditët po afrohen, faleminderit për mbështetjen dhe interesimin e jashtzakonshëm nga të gjitha qytetet e Francës që keni ...
06/10/2019

Ditët po afrohen, faleminderit për mbështetjen dhe interesimin e jashtzakonshëm nga të gjitha qytetet e Francës që keni tregu për këtë mbrëmje madhështore. 🙏🙏🙏🔥🔥🔥💣💣💣

05/10/2019
Kometa Event

Kometa Event

Une soirée spéciale vous attend à Lyon Le 2 Novembre 2019
——————————————————
@kometaevent @fatmirabrecaniofficial @artjolatoskaofficial @melindaademi @arbendemaa

03/10/2019

Nous avons hâte de te voir Samedi le 2 Novembre à Lyon

02/10/2019

Le temps passe vite, préparez vous... @kometaevent @artjolatoskaofficial

N’oubliez pas, ça sera une soirée inoubliable le 2 Novembre à Lyon    ———————————————     @artjolatoskaofficial ...
21/09/2019

N’oubliez pas, ça sera une soirée inoubliable le 2 Novembre à Lyon ——————————————— @artjolatoskaofficial @melindaademi @kometaevent @fatmirabrecaniofficial @arbendemaa @dj_flori007

15/09/2019

Une soirée spéciale vous attend à Lyon Le 2 Novembre 2019
——————————————————
@kometaevent @fatmirabrecaniofficial @artjolatoskaofficial @melindaademi @arbendemaa

Le 2 Novembre @kometaevent @fatmirabrecaniofficial @artjolatoskaofficial @melindaademi #lyonnaise #lyoncity #grenoble #c...
07/09/2019

Le 2 Novembre

@kometaevent @fatmirabrecaniofficial @artjolatoskaofficial @melindaademi
#lyonnaise #lyoncity #grenoble #chambery #annecy #saintetienne #dijon

29/03/2019

Këngëtarja e madhe Silva Gunbardhi qon në këmbë të gjitha zonjat dhe zonjushat

Këngëtari i njohur Gazmend KELMENDI me zërin e tij fantastik, krijon një ambient të çmendur për festën e 8 Marsit në Lyo...
27/03/2019

Këngëtari i njohur Gazmend KELMENDI me zërin e tij fantastik, krijon një ambient të çmendur për festën e 8 Marsit në Lyon

Silva Gunbardhi me zërin e saj të bukur ngrit të gjitha zonjat dhe zonjushat në këmbë.
26/03/2019

Silva Gunbardhi me zërin e saj të bukur ngrit të gjitha zonjat dhe zonjushat në këmbë.

Timeline Photos
26/03/2019

Timeline Photos

Timeline Photos
26/03/2019

Timeline Photos

Pas kërkesave të shumta, KOMETA Event ka vendos ti publikoj fotot e eventit te 8 Marsit në Lyon organizuar nga KOMETA Ev...
26/03/2019

Pas kërkesave të shumta, KOMETA Event ka vendos ti publikoj fotot e eventit te 8 Marsit në Lyon organizuar nga KOMETA Event. Faleminderit për besimin tuaj

Timeline Photos
25/03/2019

Timeline Photos

Këtë mund ta gjeni vetëm në KOMETA Event
24/03/2019

Këtë mund ta gjeni vetëm në KOMETA Event

24/03/2019

Dy këngëtarët e mdhenjë Silva Gunbardhi dhe Gazmend KELMENDI krijojnë një ambient të mrekullueshëm që rrall kush e bënë.

23/03/2019

Silva Gunbardhi krijon një atemosfer te zjarrt
Zërim Kordin Kurti

23/03/2019

Festa e 8 Marsit per zonja dhe zonjusha

Timeline Photos
23/03/2019

Timeline Photos

17/03/2019

Zonja dhe zonjusha ky event bëhet enkas për juve pasi që e meritoni. Pra nxitoni dhe mos e harroni te shtunen me 23 Mars në ora 12h00.🔥🔥🔥💃💃💃

Nëna dhe motra, zonja dhe zonjusha, ju ka mbet vetëm edhe një javë që ju të argëtoheni deri në maksimum. Bëhuni gati ...
16/03/2019

Nëna dhe motra, zonja dhe zonjusha, ju ka mbet vetëm edhe një javë që ju të argëtoheni deri në maksimum. Bëhuni gati ...

10/03/2019

Vetem per zonja dhe zonjusha te Shtunen me 23 Mars

Adresse

Lyon

Téléphone

+3395352516

Notifications

Soyez le premier à savoir et laissez-nous vous envoyer un courriel lorsque Kometa Event publie des nouvelles et des promotions. Votre adresse e-mail ne sera pas utilisée à d'autres fins, et vous pouvez vous désabonner à tout moment.

Contacter L'entreprise

Envoyer un message à Kometa Event:

Vidéos

événements/lieux á proximité